Politiebond ACP

Uitnodiging BOA-congres 2011

Een deel van de ACP-leden is werkzaam als handhaver, toezichthouder of als buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA). Voor deze professionals is er op 15 november het jaarlijkse BOA-congres, ditmaal in Hotel Conferentiecentrum Zonheuvel in Doorn. De opening wordt verzorgd door minister Opstelten van Veiligheid & Justitie.

BOA's, handhavers en toezichthouders hebben een belangrijke maatschappelijke baan en zijn inmiddels niet meer weg te denken uit het straatbeeld. De ACP laat dan ook graag haar gezicht zien en zal dan ook met een stand vertegenwoordigd zijn op het BOA-congres. Het congres is een ideale gelegenheid voor BOA's, handhavers en toezichthouders om kennis op het eigen vakgebied op te doen en deze kennis en ervaringen met collega's en belangstellenden te delen.

Aanmelden

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij de congreslocatie. Ook is er een speciale pendeldienst beschikbaar voor collega's die met het openbaar vervoer komen. Aanmelden moet voor 7 november op de website www.bopv.nl. Hier is ook meer informatie beschikbaar.
---

01/11/11 13:53

---