Gemeente Ede

woensdag, 2 november 2011

Voorlichtingsavond autisme - Centrum Jeugd en Gezin

Het Centrum voor Jeugd en Gezin(CJG) Ede organiseert samen met MEE Veluwe op dinsdag 15 november a.s. vanaf 19.30 uur een voorlichtingsavond over autisme. Tijdens deze avond wordt uitgelegd wat autisme precies is en zijn er deskundigen aanwezig voor alle vragen over dit onderwerp. De voorlichtingsavond is bedoeld voor ouders en opvoeders van kinderen en jongeren tot en met 23 jaar. Logo: Centrum Jeugd Gezin.

Logo: Centrum Jeugd Gezin.

Programma

Tijdens de avond wordt uitleg gegeven over wat autisme inhoudt en wordt de film `De zus van Einstein` getoond. Ook is er een forum van deskundigen (o.a. Trajectum, MEE Veluwe en de Nederlandse Vereniging voor Autisme) aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Verder is er de gelegenheid om bij de informatietafels van verschillende organisaties informatie te verkrijgen over autisme. De avond start om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur, vanaf 19.15 uur zijn de deuren open en bent u van harte welkom.

De avond is in het gebouw van Welstede op de Kerkweg 61 in Ede, in de `Walszaal`, na binnenkomst de eerste zaal rechts. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Aanmelden

Aan deelname zijn geen kosten verbonden, u dient zich wel aan te melden voor 10 november a.s. per mail of per telefoon: info@cjgede.nl of (0318) 45 29 91 of (0318) 62 41 08.