Gemeente Alkmaar


Informatiebijeenkomst Bestevaertracé

Alkmaar, 3 november 2011

Op dinsdag 15 november aanstaande houdt de gemeente Alkmaar een informatiebijeenkomst over het Bestevaerttracé. Van 20.00 uur tot 21.30 uur bent u van harte welkom in wijkcentrum De Oever, Amstelstraat 1. Vanaf 19.45 uur is de zaal geopend.

In december 2010 heeft het college van burgemeester en wethouders van Alkmaar de startnotitie `initiatieffase Bestevaertracé' vastgesteld. Daarmee is groen licht gegeven voor het uitwerken van een doelstelling die in de Kadernota Duurzame Bereikbaarheid staat beschreven. Hierin wordt voorgesteld een brugverbinding voor al het verkeer tot stand te brengen tussen de Bestevaerstraat in Overdie en de Marconistraat in bedrijventerrein Oudorp.

Tijdens de informatiebijeenkomst wordt u geïnformeerd over de resultaten van het adviestraject in de afgelopen maanden. Sjaak Kloppenburg, onafhankelijk voorzitter van de adviesgroep, geeft u een terugkoppeling op de bijeenkomsten die hebben plaatsgevonden. De adviesgroep zelf zal haar adviezen presenteren. Projectmanager, Olivier Helmstrijd geeft een toelichting op het vervolg.

Uiteraard is er tevens voldoende ruimte voor vragen.

Graag tot ziens op 15 november!