Gemeente Oldebroek


Laatste werkzaamheden Stationsweg Wezep

Dinsdag 15 november Stationsweg afgesloten

Op vrijdagmiddag 11 november vinden voorbereidende asfalteringswerkzaamheden plaats op de Stationsweg. Het verkeer zal hier nauwelijks hinder van ondervinden en wordt zo nodig omgeleid. Bij een vlot verloop van de werkzaamheden wordt op de Sierkersstraat tussen de Stationsweg en Hulststraat ook een asfaltlaag aangebracht. De Sierkersstraat wordt dan wel afgesloten.

Op maandag 14 november wordt de laatste laag asfalt aangebracht op de Stationsweg en aansluitende wegen. Daarbij is de kruising Bovenheigraaf en Callunastraat overdag afgesloten. Het verkeer kan gebruik maken van het eenrichtingsverkeer op de Stationsweg. Het verkeer bij de kruising Keizersweg wordt geregeld door verkeersregelaars. De Keizersweg wordt ter hoogte van de Stationsweg tijdelijk afgesloten. Het verkeer wordt dan omgeleid via de Sierkersstraat en Cotoneasterstraat.

Op dinsdag 15 november wordt de gehele Stationsweg afgesloten tussen de Zuiderzeestraatweg en Keizersweg. Dit houdt in dat alle aanwonenden en bedrijven niet bereikbaar zijn met een (vracht)auto. De kruising Bovenheigraaf/ Callunastraat is dan ook afgesloten.

Aansluitend wordt het asfalt op de Stationsweg tussen de spoorlijn en Prinses Margrietlaan vervangen. Het verkeer wordt geregeld door verkeersregelaars. Hierbij wordt de kruising Prinses Margrietlaan/ Stationsweg afgesloten. Het bedrijventerrein Zeuven Heuvels is bereikbaar.