Hoefnet

Nieuws

Samen met ECC klaar voor 2012

14-11-2011

Rijtuigbouwer Klaus Ricker nodigt u uit om de allernieuwste modellen met de meest doordachte technieken voor o.a. enkelspan en vierspan te bekijken op Paard & Koets.

Deze premium serie is iets aparts. Ze is speciaal ontwikkeld om topprestaties neer te zetten. Steeds meer menners ontdekken de kwaliteiten van ECC. Onder hen zijn de dit jaar gekroonde wereldkampioenen tweespan paard Carola Diener en tweespan ponyrijder Dieter Baackmann. Ook de vierspan ponymenners Jan de Boer (WK zilver individueel en team) en Daniel Schneiders (individueel brons) rijden met wagens van ECC koetsenbouwer Klaus Ricker. Zij zijn in de stand aanwezig zijn om u te begroeten.
Naast dit zeer succesvolle programma is er speciaal voor alle andere liefhebbers van het aangespannen paard een uitgekiend assortiment wagens. Deze zijn afgestemd op de specifieke wensen van deze doelgroep en blinken uit in zekerheid, functionaliteit en lopen uitzonderlijk licht onder alle omstandigheden. Klaus Ricker heet een ieder van harte welkom.