Gemeente Ede

dinsdag, 15 november 2011

Nieuwe website voor bedrijventerrein BT A12 in Ede

info@ede.nl

De website van bedrijventerrein BT A12 in Ede, www.bta12.nl, is vernieuwd. De site biedt informatie over de uitgangspunten van het bedrijventerrein en actualiteiten. Nieuw zijn de ambassadeurs van het bedrijventerrein die aan het woord komen: de heer André van Kruijssen van Bloemen- en plantenveiling Plantion, de heer Ad Böhmer van Gaasbeek Automaten en de heer Hans van den Berg van Penko. Zij vertellen waarom zij voor vestiging op BT A12 hebben gekozen en wat hun ervaringen zijn. De drie ambassadeurs spelen ook de hoofdrol in de nieuwe media-advertenties die voor BT A12 zijn gemaakt.

Een ander nieuw aspect aan de website is de integratie van social media. Via de website kunnen de twitterberichten van BT A12 worden gevolgd. Het Twitteraccount van BT A12 is @BTA12_Ede. Daarnaast kan het LinkedIn account van BT A12 benaderd worden via de site. Foto's die de ontwikkelingen van het bedrijventerrein weergeven vindt de bezoeker van de website via Flickr.

Ook zijn op de website de namen te vinden van alle bedrijven die momenteel op BT A12 gevestigd zijn, met een link naar de websites van deze bedrijven.

De gemeente Ede hecht aan duidelijke communicatie over het duurzame bedrijventerrein BT A12 en de website vormt daarin een belangrijke rol. De website is ontwikkeld door Interface Communicatie en Welnet, beiden gevestigd op BT A12.