Gemeente Valkenburg aan de Geul

Stemmen voor Limburgse vrijwilligersawards

Wie verdienen de Limburgse vrijwilligersawards? Jij bepaalt het!

Naar aanleiding van de oproep om deel te nemen aan de Limburgse vrijwilligersawards werden zowel het bestuur van de Provinciale Ondersteuning Vrijwilligerswerk Limburg (POVL) als de jury verrast door de vele mooie, ontroerende en bijzondere aanmeldingen. Deze activiteiten getuigen van een rijke vrijwilligersinzet met veel enthousiasme! De jury beoordeelde alle, bijna 160, inzendingen. Met trots presenteerde de POVL dan ook de acht, zeer gevarieerde, genomineerden (zie www.povl.nl/Nieuws)!

De finale van de Limburgse vrijwilligersawards vindt plaats op 24 november 2011 in het Gouvernement te Maastricht. Nu is het aan u: Wie krijgen de Limburgse vrijwilligersawards? Wie is uw favoriet? Kijk op www.povl.nl en stem! Er kan per categorie Passie, Competentie, Innovatie en Verbinding één keer gestemd worden.

Ondertussen besteedt L1 in haar programma Goeiemiddag Limburg op de woensdagen van 2 t/m 23 november aandacht aan de acht genomineerden. De POVL wil dat zo veel mogelijk burgers in Limburg (en daarbuiten), overheden, vrijwilligersorganisaties en stakeholders (bedrijfsleven, onderwijs, zorg en welzijn, etc.) laten zien hoe leuk en divers het vrijwilligerswerk is en stimuleren om er actief aan deel te (gaan) nemen.

U kunt de awardsshow bijwonen!
De Limburgse vrijwilligersawards worden op 24 november 2011 uitgereikt, tijdens een feestelijke show van 16.30 uur tot circa 18.00 uur, in het Gouvernement te Maastricht (in de Feestzaal). U kunt hier (gratis) bij zijn! Het belooft een geweldige namiddag te worden met blije, verraste en gewaardeerde vrijwilligers! Vivian Lataster van L1 zal de awardshow presenteren. Geef u nu op via e-mail: kroumen@povl.nl of per post:

POVL, Limburgse vrijwilligersawards
t.a.v. mevr. K. Roumen
Minderbroederslaan 32
6001 AG Weert
Vermeld: namen, contactgegevens en aantal personen. Graag aanmelden vóór 18 november 2011 in verband met de beschikbare ruimte en de catering.

De POVL bedankt iedereen voor zijn / haar aanmelding(en) en verwelkomt u graag op 24 november 2011 bij de Limburgse vrijwilligersawardsshow! Â