Politie Noord- en Oost Gelderland

|     |Eerbeek / Lochem - Sieraden weg bij woninginbraken        |
Bij een woninginbraak aan de Juliana van Stolberglaan in Eerbeek en aan de Haitsma Mulierlaan in Lochem zijn onder meer sieraden gestolen. De inbraken vonden plaats op maandag 14 november.

De inbraak in Eerbeek vond aan het einde van de middag plaats. Er was een deur geforceerd om binnen te komen. In Lochem werd de inbraak 's avonds laat bij thuiskomst van de bewoonster ontdekt en gemeld. Hier was een raam geforceerd. De politie heeft de inbraken in onderzoek en is op zoek naar getuigen.

2011160786 en 2011160841

|     |Laren - Passantenonderzoek over schietincident            |
Het rechercheteam dat onderzoek doet naar het schietincident in het Gelderse Laren, heeft maandagavond 14 november een passantenonderzoek gehouden in de omgeving van het bungalowpark waar het incident plaatsvond.

In totaal sprak de politie tijdens dit onderzoek, precies een week na het schietincident, met ongeveer 150 passanten. Hieruit kwam een achttal tips naar voren. Deze reacties worden nu door het rechercheteam onderzocht.

Een man wiens identiteit nog wordt onderzocht, raakte maandagavond 7 november gewond bij het schietincident. De man is aangehouden, nadat in de bungalow waar hij verbleef wapens werden aangetroffen. Hij is in verzekering gesteld en overgebracht naar een gevangenisziekenhuis.

Tips over deze zaak blijven zeer welkom bij het team via 0900 - 8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800 - 7000.

EINDE BERICHTEN
-----------------------
(

(


---- --