Nederlandse Tafeltennisbond


Magan Tahir schrijft toernooi D.O.V. op zijn naam 15-11-2011

Afgelopen zaterdag werd er in het clubhuis van Door Ontspanning Valide door bijna dertig sporters met een beperking fanatiek gestreden om verschillende prijzen in de zes verschillende klassen. Voor het eerst in de historie werd er in de hoogste klasse een dubbelspel gespeeld. Magan Tahir (Ready) en Jan Kootstra (DOV) wisten op overtuigende wijze de eerste prijs te bemachtigen. Eerstgenoemde speler schreef ook het enkelspel op zijn naam door titelverdediger Hans Speek van Flits uit Zwolle in een mooie finale te verslaan.

Dat tafeltennis een sport is voor iedereen, kon Peter Hanning (voorzitter team wedstrijdzaken NTTB) volledig beamen: "Ik heb vandaag wedstrijden gezien waar de vonken vanaf vlogen. Iedereen is fanatiek op zijn of haar niveau."

Hanning complimenteerde de organisatie en de vrijwilligers: "Er komt nogal wat extra's bij kijken. Je moet met veel extra dingen rekening houden. Voor deze personen de normaalste zaak van de wereld, maar toch goed om eens te benadrukken dat ze fantastisch werk doen!"

Overige winnaars:

Klasse 2: Dennis Fook (D.O.V.)

Klasse 3: Melle de Boer (D.O.V.)

Klasse 4: Corné Bruines (Smash)

Klasse 5: Ariebelle Prins-Damyanyati (D.O.V.)
Klasse 6: Yvette Moerdijk (GSV Amersfoort)

NTTB/PH