Gemeente Hoogeveen

Helpt u mee om het Sportkamp een succes te maken?

Afgelopen zomer heeft de gemeente Hoogeveen samen met Playtime4kids met succes het eerste Sportkamp Hoogeveen georganiseerd. Het kamp is bedoeld voor kinderen die, om welke reden dan ook, niet op vakantie gaan in de zomerperiode.
Playtime4kids wil in de zomer van 2012 graag weer een sportkamp organiseren. De organisatie is hiervoor op zoek naar vrijwilligers. Wilt u meehelpen om deze kinderen een onvergetelijk zomerkamp te laten beleven? Playtime4kids zoekt vrijwilligers die willen helpen bij de organisatie en voorbereiding van het sportkamp en ook vrijwilligers die willen helpen tijdens het sportkamp.

De projectgroep Playtime4kids bestaat uit een enthousiaste groep vrijwilligers met als motto dat ieder kind het recht heeft kind te zijn. Zij ondersteunen kinderen in bijzondere situaties in de leeftijd van zes tot en met twaalf jaar op het gebied van sport, spel, gezondheid, sociale - en maatschappelijke ontwikkeling en vrijetijdsbesteding.

Voor meer informatie of wilt u zich aanmelden als vrijwilliger? Ga dan naar de website www.playtime4kids.nl of stuur een e-mail naar info@playtime4kids.nl.