Gemeente Hellevoetsluis


Werken aan bereikbaarheid in Hellevoetsluis

Wegopbrekingen, omleidingen... Regelmatig hebben Hellevoeters er mee te maken.
Vervelend, maar ze zijn wel nodig om onze infrastructuur binnen de stad te verbeteren.

In 2008 is besloten de kruising van het langzaam verkeer (locatie Muiderslotpad/ Bruggehoofd/ Amnesty Internationallaan) ongelijkvloers te realiseren. Hierbij is gekozen voor een half verdiept viaduct. Na een periode van voorbereiding is in de zomer van 2010 het viaduct opgeleverd. Het verkeer werd gedurende de aanleg omgeleid via het Bruggenhoofd en de Tolweg.

Vervolgens is begonnen met de werkzaamheden op het kruispunt Amnesty Internationallaan / Kanaalweg Westzijde/ Sprong. Hier is de verkeersregelinstallatie vernieuwd en is de bovenlaag van het asfalt vervangen. Deze werkzaamheden hebben hinder voor het verkeer hebben opgeleverd, maar doordat de werkzaamheden 's nachts met een volledige afsluiting konden plaatsvinden, is de duur van het werk aanzienlijk ingekort. De werkzaamheden zijn uitgevoerd om de verkeersveiligheid en doorstroming te verbeteren. Eind november 2011 is het werk gereed en komen de wegwerkzaamheden op de wegen rond de Struytse Hoeck voorlopig tot een einde.

De gemeente Hellevoetsluis wil hierbij de omwonenden en de weggebruikers bedanken voor hun medewerking en geduld tijdens de uitvoering van de wegwerkzaamheden.

11/15/2011