Politie Gelderland-Zuid

Overval in woning in Opsporing Verzocht

Nijmegen, 15-11-2011 o De politie besteedt dinsdagavond in het programma Opsporing Verzocht aandacht aan een overval. De overval werd gepleegd op maandagmiddag 10 oktober, omstreeks 16.20 uur in een woning in een flat aan de O.C. Huismanstraat in Nijmegen. De politie is op zoek naar getuigen.

De overval werd gepleegd door drie personen. Een van de drie daders wist op een slinkse wijze de bewoner er toe te bewegen de 79-jarige bewoner uit de woning te lokken. Een andere dader wist in de woning te komen en daar uit een slaapkamer een onbekend geldbedrag weg te nemen. De 79-jarige bewoner wilde dit voorkomen maar werd hardhandig in de gang tegen de muur gewerkt en daar mishandeld. Vervolgens zijn de drie daders gevlucht. De politie startte direct een onderzoek en maakte gebruik van SMS-Alert.

Getuigenoproep
De politie vraagt mensen die mogelijk getuige zijn geweest van deze overval, die deze drie mannen ergens hebben gezien of die op andere wijze informatie hebben, om zich te melden bij de politie via telefoonnummer 0900-8844. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000. (14)

Laatst gewijzigd 15-11-2011 15:21 | © Regio Gelderland-Zuid |