Politie Gelderland-Zuid

Stand van zaken onderzoek dode man Tiel

Tiel, 15-11-2011 o De politie startte in de nacht van woensdag 19 op donderdag 20 oktober een grootschalig onderzoek naar de gewelddadige dood van de 57-jarige inwoner van Tiel. De man was na een inbraakmelding door agenten dood in zijn woning aan de Adriaan van Ostadestraat aangetroffen.

De politie houdt nog steeds rekening met alle scenarios en doet onderzoek naar de omstandigheden waaronder het slachtoffer is overleden. Tijdens dit onderzoek zijn in en om de woning sporen veiliggesteld. Een aantal sporen kan worden onderzocht door de afdeling Forensische Opsporing van politie Gelderland-Zuid. Een aantal sporen moet onderzocht worden door het NFI (Nederlands Forensisch Instituut). Dit moet grondig en zorgvuldig gebeuren. Dit kost tijd.

Bewonersavond
De politie heeft vorige week woensdag samen met de gemeente Tiel een bewonersavond georganiseerd in het Ambtsmanshuis. Zowel burgemeester De Vreeze als de teamchef van politieteam Neder-Betuwe, Tiel mevrouw Smit-Willems waren op deze avond aanwezig. De avond was uitsluitend bedoeld voor de bewoners van de Adriaan van Ostadestraat. Ook de wijkagent Bram van Brakel was die avond aanwezig.

Getuigen
De politie wil graag in contact komen met getuigen of mensen die menen wat gezien te hebben. Meld dit dan bij het rechercheteam van Gelderland-Zuid, te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000. (14)

Laatst gewijzigd 15-11-2011 15:33 | © Regio Gelderland-Zuid |