Rochdale


02 november 2011

Verschillende Open Huizen in West

In de maand november zijn er diverse Open Huizen in Amsterdam West en verlaagde prijzen voor woningen in het nieuwbouw project Nieuw Zeeland (zie foto).

Deze vinden plaats op zaterdag 5 en 12 november 2011 van 11.00 uur tot 13.00 uur op de Baden Powellweg 40G . De extra open huizen worden door Woningstichting Rochdale georganiseerd, omdat de laatste woningen in het project NieuwZeeland extra in prijs verlaagd zijn en je krijgt tevens EUR 5.000,- extra korting als je een woning koopt vóór 15 december 2011.

Kopen of huren
Er zijn nog diverse types te koop: riante 2- tot 5-kamerappartementen vanaf EUR 170.000,- tot EUR 245.000,- v.o.n. inclusief eigen parkeerplaats. Ook wordt er een aantal types aangeboden in de vrije sector huur . Voor huurprijzen kunt u contact opnemen met Van der Linden Makelaardij. Alle appartementen hebben een riante buitenruimte, een eigen parkeerplaats en een eigen berging. De woonoppervlaktes variëren van circa 8 1 m2 tot maar liefst circa 126 m2. De meeste appartementen hebben uitzicht op een (privé)binnentuin, en liggen in een omgeving met een gevarieerd aanbod aan winkels en faciliteiten op sportief, cultureel en maatschappelijk gebied. Het totale complex bestaat uit vijf gebouwen met daarin 174 appartementen. De appartementgebouwen de Plaat, de Bank en het Diep bieden ruimte aan de 111 koopappartementen.

Starters renteregling voor Nieuws Zeeland
Wat houdt de Starters Renteregeling in? Als u uw eerste koopwoning wilt kopen, maar met uw salaris de NHG-hypotheek (Nationale Hypotheek Garantie) niet kunt dragen, krijgt u via deze regeling de eerste tien jaar 20% korting op de hypotheekrente. Hierdoor heeft u aanzienlijk lagere maandlasten. Ondanks de korting wordt u wel voor 100% eigenaar van de woning. Als uw inkomen na tien jaar nog steeds niet voldoende is, dan verlengen wij de regeling (telkens) voor een periode van vijf jaar. Op het moment dat u de woning verkoopt, of na maximaal 30 jaar, betaalt u de voorgeschoten rente terug aan Rochdale. Kijk voor meer info op startersrenteregeling.nl . Meer informatie vindt u ook op de site woneninnieuwzeeland.nl of via de makelaar Van der Linden Makelaardij, (020) 5 712 712.

Voor meer informatie bel Nico de Leeuw, woordvoerder/senior media-adviseur Woningstichting Rochdale, M 06 - 212 58 004 of mail ndeleeuw@rochdale.nl. Op vrijdag kunt u terecht bij Joram Bronwasser, communicatieadviseur. M 06 519 38 337 of mail jbronwasser@rochdale.nl.