Ingezonden persbericht


Persbericht

Oldtimers op camping Bakkum

Vanaf maart 2012 kan er comfortabel overnacht worden in gepimpte oldtimer caravans op Kennemer Duincamping Bakkum. Deze winter worden er vijf oude caravans opgeknapt naar het comfort van deze tijd.

In samen werking met de Stichting tot Behoud van de oldtimer Caravan, worden oude caravans gezocht en opgeknapt. Terug naar het gevoel van de jaren 50 -60 en slapen alsof het anno nu is.

Kampeerders kunnen een terug in de tijd gevoel ervaren door te overnachten in één van de vijf originele Oldtimer caravans. Deze caravans worden geheel in de jaren 50 en 60 stijl ingericht. Zo krijgen de gasten die de caravan huren echt het gevoel of ze terug in de tijd zijn gegaan. Van het servies, de parasol tot aan de voorraadblikken. Zo zijn er geen luxe keuken apparaten aanwezig en zult u weer gebruik maken van een handpers of ouderwetse slagroomklopper. Echte nostalgie opsnuiven. ()

In plaats van een eigen kookgelegenheid in de caravan wordt er een gezamenlijk Tenthuisje geplaatst. In dit comfortabel ingerichte Tenthuisje kunnen 'oldtimer families' bij elkaar komen. Hier kunnen gasten genieten van het samen koken, eten of gezellig spelletjes doen aan de ruime houten tafel.

De Oldtimer caravans komen te staan op een rustige plaats in een bosrijke omgeving en bieden u volop plezier en ontspanning! ()

Vanaf maart 2012 kunt u het terug in de tijd gevoel ervaren. De voorpret kan al beginnen want de Oldtimer caravans zijn nu al te reserveren. En om het extra aantrekkelijk te maken, ontvangen de eerste vijf reserveringen 100 Euro korting.

Meer informatie kunt u krijgen bij Kennemer Duincamping Bakkum. Kijk op www.campingbakkum.nl