Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T
===============
Gezond genieten!

EEN WARME WINTER IN DE ACHTERHOEK

ACHTERHOEK - De winter is een seizoen van kaarslicht, openhaardvuur en gezellige diners, waarin je tijd neemt voor elkaar en er lekker op uit trekt. In de Achterhoek kun je deze winter culinair genieten en overnachten op bijzondere plekken. Het handzame boekje 'Een warme winter in de Achterhoek' is nu uit en biedt een scala aan tips voor een warme winter in deze prachtige streek. Het boekje is gratis verkrijgbaar bij de VVV's en toeristische bedrijven in de Achterhoek. Alle vermelde tips en arrangementen staan ook op www.gezondgenietenindeachterhoek.nl.

Aantrekkelijke arrangementen
In de Achterhoek wordt ervoor gezorgd dat je lichaam en geest zich helemaal kunnen ontspannen. Verblijf in een luxe vakantiewoning met eigen hottub en wandel naar het kleinste stadje van Nederland, waar je een driegangendiner met streekgerechten geserveerd krijgt. Bovendien krijg je korting op beautybehandelingen in een nabijgelegen beautyboerderij. Zo zijn er tal van aantrekkelijke arrangementen voor een vriendelijke prijs, dankzij nieuwe samenwerkingsvormen tussen de vrijetijdsondernemers.

Evenementen
Het informatieboekje en de website geven ook een overzicht van de evenementen die een verblijf in de Achterhoek deze winter nog aangenamer maken, want er wordt veel georganiseerd. Van midwinterhoornwandelingen tot concerten en van culturele middagen tot kerstmarkten. Tijdens zo'n evenement proef je letterlijk en figuurlijk de Achterhoek, want in veel gevallen kun je ook culinair genieten van de vele streekspecialiteiten.

Samenwerking
'Gezond genieten' is een samenwerkingsproject van een groot aantal toeristische bedrijven in de Achterhoek, het Achterhoeks Bureau voor Toerisme en de Regio Achterhoek in het kader van de regiocampagne 'Ik geef je de Achterhoek'.

Achterhoek, 8 november 2011.
EOA/ea.



Ingezonden persbericht