Ingezonden persbericht


Actebis start campagne rondom gaming producten

NIEUWEGEIN, 15 november 2011 - Actebis Computers B.V. start vanaf 15 november met een speciale campagne om haar notebook en componenten assortiment voor de veeleisende gebruiker extra te promoten. Met merken zoals Toshiba, Intel, MSI, Corsair, Creative, Spire en Club 3D in haar portfolio biedt Actebis ook veel producten voor veeleisende gebruikers en echte gamefanaten. Nu diverse populaire games een nieuwe release uitbrengen en de verlanglijstjes voor de feestdagen in de maak zijn, start Actebis met de campagne; GEAR UP YOUR STORE!. Campagne GEAR UP YOUR STORE!

Resellers die t/m 15 december voor minimaal E 500,- aan producten uit het gaming assortiment bij Actebis bestellen, maken kans op een Call of Duty MW3 game. In het gaming assortiment op www.actebis.nl vinden resellers onder andere notebooks, moederborden, VGA-kaarten, kasten en koelers maar ook USB-audioversterkers en speciale headsets. Persoonlijk. Flexibel. Actebis.
Actebis Computers B.V. is in Nederland sinds 1994 geautoriseerd distributeur van componenten, computers, randapparatuur, netwerkproducten, software en opslagproducten. Wij bieden iedere Itreseller een uitstekende basis voor zijn of haar inkoopproces. Deze basis behouden wij door in te spelen op ontwikkelingen in de markt. Daarom inventariseren wij door middel van een persoonlijke benadering waar verbeterpunten mogelijk zijn. Toegewijde accountmanagers spelen in op de huidige klantsituatie en denken met de klant mee, maar ook een doelgerichte website met vele functies draagt aan deze basis bij. Het efficiënte logistieke proces bij Actebis zorgt daarnaast voor een juiste afhandeling van de bestelling.

Kortom: Actebis beseft zich dat iedere klant uniek is en zorgt continu voor een persoonlijke, maar ook flexibele benadering, afgestemd op diverse bedrijfssituaties.

Een unieke combinatie
Actebis Computers B.V. is onderdeel van de ALSO-Actebis Holding AG met vestigingen in 12 Europese landen. Met een omzet van 6,8 miljard is ALSO-Actebis de nummer 3 IT, Telecommunicatie en Consumentenelektronica distributeur in Europa. Actebis biedt hierdoor haar klanten in Nederland een unieke combinatie; een zeer persoonlijke en flexibele benadering, maar ook de voordelen van een grote Europese speler.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: