Gemeente Nijmegen

persinformatie

Datum Nummer persbericht 15 november 2011 week 46

WEEKAGENDA COLLEGE B&W VAN 15-11-2011 t/m 22-11-2011

Dinsdag 15 november, 17.30 uur Zwaluwstraat 200, Nijmegen Loco-burgemeester Frings spreekt tijdens de feestelijke opening van het 100-jarig bestaan van Schermvereniging De 3 Musketiers in sporthal de Zwaluw.

Dinsdag 15 november, 20:00 uur Universitair Sportcentrum Wethouder Frings is jurylid tijdens de Sporter van het Jaar Verkiezing van de Nijmeegse Studenten Sport Raad.

Dinsdag 15 november, 20:00 uur LUX Wethouder Kunst is aanwezig bij de bijeenkomst Lux live.- De Talkshow die eigenlijk geen talkshow is. Elke avond heeft zijn eigen thema, gekozen op basis van de actualiteit. Deze avond staat in het teken van het Waalfront.

Woensdag 16 november, 20:00 uur Prins Hendrikstraat 4 Wethouder Tankir geeft samen met Ben van Hees, fractievoorzitter Stadspartij Nijmegen Nu!, het startsein voor het project 'Pimp je voortuin'. Doel van dit project is om kamerbewoners in de 19e eeuwse schil op een ludieke wijze te motiveren hun voortuin op te ruimen.

Donderdag 17 november, 14:00 uur Han Campus, Kapitelweg Wethouder Frings spreekt tijdens het debat Passie voor Jeudzorg: 'het cliëntperspectief in de zorg'.

Donderdag 17 november, 15:15 uur Cort van der Lindenstraat Wethouder Kunst spreekt tijdens de oplevering en onthult nieuwbouw op het 'voormalig Circusterrein'. De appartementen zijn ook geschikt voor mensen met een zorgindicatie. Het grootste deel van de bewoners is 55+ en kiest bewust voor een gelijkvloerse woning.

Donderdag 17 november, 19:30 uur Stadhuis Wethouder Tankir spreekt tijdens de Interculturele Ondernemersavond, in het stadhuis. Deze informatieavond is bedoeld om ondernemers te horen en de mogelijkheden voor samenwerking te verkennen.

Donderdag 17 november, 20:00 uur De Lindenberg, Valkhofzaal Wethouder Beerten spreekt tijdens de start van het nieuwe project AIR, dat staat voor Artist-in-residence. Deze avond wordt het 3-bruggenproject en het daaraan gekoppeld integraliteitsonderzoek voorgesteld vanuit het perspectief van verschillende sprekers.

Vrijdag 18 november, 10:00 uur Schepenhal, Raadzaal Burgemeester De Graaf spreekt tijdens de uitreikingsceremonie van de jaarlijkse Nijmeegse Kinderlintjes. Een onderscheiding voor de heldendaden van de Nijmeegse kinderen. De presentatie wordt verzorgt door Jochem van Gelder.

Vrijdag 18 november, 14:15 uur OPUS gebouw, Julianaplein 1 Burgemeester De Graaf spreekt tijdens de feestelijke uitreiking van de Roze Lopers. Wethouder Frings is hier ook bij aanwezig. De Roze Lopers zijn onderscheidingen aan woonzorgcentra die LHBT (Lesbisch, Homo, Bi, Transeksueel) vriendelijk zijn.

Vrijdag 18 november, 19:30 uur Triavium, Nijmegen De Nijmeegse Wethouders zijn aanwezig tijdens de veiling van kunst uit de Gemeente Nijmegen collectie. De opbrengst gaat naar drie goede doelen.

Zaterdag 19 november, 15.30 uur De Vereeniging Burgemeester De Graaf is aanwezig tijdens de bijeenkomst van de businessclub de Seven Hills Runners waar Haile Gebrselassie zal tekenen in het boek van de stad.

Zondag 20 november, 13:00 uur Groesbeekseweg/ Sumatrastraat Burgemeester De Graaf lost het startschot voor de 28e ABN AMRO Zevenheuvelenloop. Ook wethouders Kunst en Frings zijn aanwezig.


---

Alle informatie in dit e-mailbericht is onder voorbehoud. De Gemeente Nijmegen is op geen enkele wijze aansprakelijk voor vergissingen of onjuistheden in dit bericht


Gemeente Nijmegen