Ingezonden persbericht


Vogel's wint 2 iF awards

Marktleider Vogel's onderscheiden met de iF Product Design award van 2012 voor 2 producten

Eindhoven, 15 november 2011 - Voor Vogel's Products BV gaat 2012 van start met twee bekroonde producten. Deze week heeft de organisatie van iF aangekondigd dat Vogel's een onderscheiding krijgt voor RingO, een universeel bevestigingssysteem voor tablets, en een onderscheiding voor THIN 345, een wandsteun voor ultradunne flatscreen-tv's.

De iF Product Design Awards zijn in 1953 voor het eerst uitgereikt en behoren tot de belangrijkste Design Awards ter wereld. Er dingen jaarlijks meer dan 11.000 bedrijven uit bijna 50 landen mee naar deze prijs.

"Ik ben heel trots dat we bij deze belangrijke internationale Design Award-wedstrijd voor twee producten een onderscheiding hebben gekregen," aldus Gerdi Vogels, CEO van Vogel's.

Vogel's RingO is het gepatenteerde, universele bevestigingssysteem voor tablets. RingO is geschikt voor de meest gebruikte tablet-pc's, zoals de iPad, iPad2 en Galaxy Tab7 en 10.1". Met RingO kunnen gebruikers hun tablet op vrijwel elk oppervlak bevestigen, ook in de auto, zodat ze handsfree een film kunnen kijken, het laatste nieuws kunnen lezen of een app kunnen gebruiken. De schoonheid van RingO ligt in de eenvoud: de tablet wordt in de houder geklemd, die weer veilig op elke andere steun van de productgroep kan worden geklikt: de wandsteun, autosteun, flexibele steun, en meer. Met een druk op de knop los en met een snelle klik vast op de volgende steun.

De THIN 345 van Vogel's is speciaal ontwikkeld om optimaal te kunnen genieten van uw flatscreen-tv. Er zit slechts 3,5 cm tussen de muur en de tv, zodat de THIN wandsteun praktisch onzichtbaar is. Een ultraplatte TV is ervoor gemaakt om op te gaan in de rest van uw inrichting. Met de nieuwe flatscreensteunen van Vogel's kunt u uw flatscreen-tv naadloos op laten gaan in uw interieur. U kunt de THIN 345 90 graden naar links en naar rechts draaien en 20 graden kantelen voor een optimale kijkpositie. Het Cable Inlay System (CIS®) houdt alle kabels op een slimme manier uit het zicht.

###

Persberichten, achtergrondinformatie en afbeeldingen in hoge resolutie kunnen rechtstreeks worden gedownload van de website www.vogels.com via het tabblad Pers.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met: