Ingezonden persbericht


Utrecht, 15-11-2011

Het dieet dat Dr. Phil aanraadt:
Snel, gezond & blijvend kilo's minder

Het 17-dagendieet

Het 17-dagendieet -
dr. Mike Moreno
Paperback, 288 pagina's
ISBN 978 90 215 5079 4
Prijs: ¤14,95

Verschijningsdatum:
30-11-2011

Move over dr. Frank. Hier is dr. Mike! Met een écht gezond en wetenschappelijk onderbouwd dieet bestormt deze atletische hunk uit San Diego de Amerikaanse markt. Het geheim van zijn succes? Supersnel resultaat en toch lekker en afwisselend eten. Met dr. Mike's 17-dagendieet vliegen de kilo's eraf en barst je van de energie!

In één maand tijd werden in de VS een half miljoen exemplaren van Moreno's gezonde dieet verkocht. De huisarts en initiatiefnemer van walkwithyourdoc.com is daar een regelrechte hit, omarmd door The Doctors en dr. Phil (the 17 Day Diet Challenge). Voor de aanpassing voor de Nederlandse markt zorgde Anna van Wittenberghe, die al eerder Het South Beach-dieet en Skinny Bitch een vetarm Hollands sausje gaf.

6 kilo eraf in 17 dagen
Maar liefst zes kilo gewichtsverlies belooft dr. Mike in de eerste 17 dagen van je dieet. En wees niet bang dat die er zo weer aan te zitten, want het metabolisme krijgt geen kans om te wennen. Na de eerste cyclus van versnelling, volgen er nog drie. Dat zijn de cycli waarbij je je stofwisseling opnieuw instelt, nieuwe eetgewoones ontwikkelt en het dieet afrondt met je favoriete eten!

Binnen 17 dagen voel jij je weer sexy en gezond, terwijl je gewoon lekker hebt gegeten en zelfs hebt kunnen stappen met een wijntje. Wij snappen best waarom dr. Mike wereldwijd überhot is. Deze dokter mag blijven!

Informatie voor de redactie (

Ingezonden persbericht