Nieuwe Werken Werkt Jaarprijs, 15 november 2011


AMSTERDAM, 20111031 -- Op dinsdag 15 november 2011 zet de Stichting Het Nieuwe Werken Werkt, transparante Nieuwe Werken organisaties die de Nieuwe Werken Meter hebben gedaan, in de schijnwerpers tijdens de bijeenkomst in VLLA te Amsterdam. De organisatie die het meest voortvarend aan de slag is gegaan met de uitkomsten van de Nieuwe Werken Meter zal deze avond met de Nieuwe Werken Werkt Jaarprijs naar huis gaan. De bijeenkomst is er tevens op gericht om de genodigden uitgebreid de mogelijkheid te geven om ‘Best Practices’ met elkaar uit te wisselen.

Wat is de Nieuwe Werken Meter?

De Nieuwe Werken Meter is een online meetinstrument waarmee, vanuit het perspectief van de werknemer, inzichtelijk wordt gemaakt hoe medewerkers tegenover Het Nieuwe Werken binnen de organisatie staan en of de faciliteiten die worden geboden daarbij aansluiten. Daarbij wordt gelet op de mate waarop de mens centraal staat, er kennis gedeeld wordt en er plaats- en tijd- onafhankelijk gewerkt wordt. De uitkomst van de meting wordt gepresenteerd in de vorm van een rapport met de belangrijkste bevindingen en aanbevelingen van de verschillende expertisepartners waar de stichting mee samen werkt.


Wie Komen er in aanmerking voor de Nieuwe Werken Werkt Jaarprijs?

Organisaties met een Nieuwe Werken Werkt Certificaat. Dit zijn organisaties die publiek inzichtelijk hebben gemaakt hoe werknemers Het Nieuwe Werken binnen de organisatie ervaren en of middelen en mogelijkheden optimaal worden krijgen. Het Nieuwe Werken Werkt Certificaat is een levend keurmerk voor aantrekkelijk transparant werkgeverschap. Organisaties met een Certificaat worden ten opzichte van elkaar op de Nieuwe Werken Meetlat geplaatst waardoor inzichtelijk wordt welke aspecten van Het Nieuwe Werken in deze organisatie onderscheidend zijn en hoe de organisaties zich ten opzichte van elkaar verhouden en – na meerdere meetmomenten – zich ontwikkelen.

 

In 2011 hebben de volgende organisaties het Nieuwe Werken Werkt Certificaat verkregen.

Hutten CateringSwung HouseGGZ Noord Holland NoordStrictGispen. Een van deze organisaties zal 15 november de Nieuwe Werken Werkt jaarprijs in ontvangst nemen.


Wie wij zijn?

Wij zijn werknemers en werkgevers die samen een stichting hebben opgericht om zonder winstoogmerk Het Nieuwe Werken te bevorderen zodat niet alleen wíj met méér flexibiliteit, verantwoordelijkheid, werkplezier, passie, zelfontplooiing en vrijheid kunnen werken. We hebben dan ook een duidelijke bottom-up benadering en hebben onze krachten onder leiding van stichting TelewerkForum met twaalf vergelijkbare stichtingen gebundeld.


Wanneer: Op 15 november 2011
Hoe laat: van 16:00 tot 20:00 uur
Waar: VLLA, Willem Roelofsstraat 9, 1062 JX Amsterdam, Halte/station: Jan Tooropstraat      Routebeschrijving

Aanmelden via: info@HetNieuweWerkenWerkt.nl





Ingezonden persbericht