WideXS kiest Logaholic voor webanalyse applicatie


AMSTERDAM, 20111115 -- WideXS, één van de eerste hostingproviders, sinds 1996, biedt vanaf heden een geïntegreerde webanalyse-applicatie aan, in samenwerking met Logaholic. De keuze voor Logaholic is volgens marketing director Paul Muller gemaakt omdat “In vergelijking met andere webanalyse tools het samenstellen en analyseren van statistiek rapporten met Logaholic een stuk eenvoudiger en gebruiksvriendelijker is, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit en kwantiteit van de informatie.”

Eén van de grote praktische voordelen is dat de installatie en de configuratie geautomatiseerd zijn. André Mozes, Logaholic: “De gebruiker kan direct aan de slag zonder zich eerst te moeten verdiepen in een lastig installatietraject.“

Webanalyse is vanaf nu voor WideXS klanten een stuk toegankelijker geworden; ook voor de wat minder technische “analist”. Door de opzet van de samenwerking tussen WideXS en Logaholic is de privacy van de websitegegevens beter gewaarborgd. Het beheer en de opslag van, vaak gevoelige informatie blijft geheel in eigen hand van de klant.

Naast het geïntegreerde standaardpakket voor shared webhosing klanten van WideXS is er ook een upgrade mogelijk naar twee uitgebreidere pakketten.

WideXS is een hostingbedrijf dat sinds 1996 actief is in de markt. De in Amsterdam gevestigde onderneming levert een compleet palet aan producten en diensten voor het internet. Van standaard domeinregistraties en webhosting tot en met SSL-oplossingen en geavanceerde maatwerkoplossingen.

Voor meer informatie: WideXS Paul Muller Tel: 020 757 0700 paul.muller(at)widexs.nl www.widexs.nl