Een uniek samenwerkingsverband tussen Sinterklaas en YourSurprise.com


ZIERIKZEE, 20111115 -- Heel wat kinderen hebben afgelopen zaterdag gekluisterd voor de buis gezeten en sommige ouders hebben zelfs de moeite genomen om met hun kroost het uitstapje naar Dordrecht of naar Antwerpen te wagen. Eén ding is wel duidelijk: de Goedheiligman is weer in het land. YourSurprise.com en Sinterklaas gaan dit jaar een heel bijzonder samenwerkingsverband aan om samen een deel van de cadeautjes voor Pakjesavond bij de mensen thuis te bezorgen.

Samenwerking Sint en YourSurprise.com

YourSurprise.com en Sinterklaas gaan dit jaar een heel bijzonder samenwerkingsverband aan om samen een deel van de cadeautjes voor Pakjesavond bij de mensen thuis te bezorgen. Vorig jaar hebben de Sint en YourSurprise.com elkaar reeds mogen ontmoeten, Sint was erg onder de indruk van de site van YourSurprise.com en heeft hen een aantal cadeaus laten maken, inpakken en verzenden. Dit is beide partijen zo goed bevallen dat ze dit jaar de samenwerking nog verder uit zullen bouwen. Een heus Pietenteam is afgevaardigd om samen met de medewerkers van YourSurprise.com een groot aantal Sinterklaas cadeaus klaar te maken voor Pakjesavond.

 

De Pieten

Het Pietenteam is al druk bezig met de voorbereidingen voor Pakjesavond. De verlanglijstjes worden nagelopen en cadeautjes worden gemaakt en ingepakt. Tevens zijn ze druk in de weer met de IT afdeling van YourSurprise.com om een Sinterklaasgedichten generator te bouwen. Deze zal dan ook zo spoedig mogelijk op de site komen, zodat iedereen het perfecte Sinterklaasgedicht kan maken. Er kan dan gekozen worden om deze door een Schrijf-Piet met de hand te laten schrijven, waarop hij vervolgens door de Sint zelf ondertekend zal worden. Het gedicht kan ook eventueel thuis uitgeprint worden, zodat het direct bij een Sinterklaas surprise gevoegd kan worden.


Facebookacties

YourSurprise.com zal regelmatig korte filmpjes maken van de Pietenstreken, zodat iedereen deze kan volgen via de Facebook pagina van YourSurprise.com. Ook zullen er via deze Facebook pagina de gehele periode tot Pakjesavond regelmatig acties gehouden worden, met een wel heel unieke actie voor de laatste Sinterklaas cadeaus die voor Pakjesavond geleverd zullen worden. 





Ingezonden persbericht