BesteGarage.nl verhelpt wantrouwen garages


BesteGarage.nl geeft autobezitters advies over de beste garage voor hun auto in hun buurt

ROTTERDAM, 20111115 -- Via BesteGarage.nl vind u snel de beste garage voor u en uw auto. Dit alles op basis van aanbevelingen van andere autobezitters. BesteGarage.nl is vanaf vandaag beschikbaar voor autobezitters in heel Nederland. Op de website kunnen autobezitters hun beoordeling geven per garage uit een bestand van 5.532 garages in heel Nederland. Autobezitters vullen hun kenteken en locatie in en de website levert de beste garages voor hun auto in hun buurt. Autobezitters krijgen duidelijke uitleg van het concept middels een korte animatie.

Autobezitters uit Rotterdam en omgeving maken al veel gebruik van de website. In korte tijd hebben bezoekers al 3.381 profielpagina’s van garages bekeken en 28% van hen heeft contact opgenomen met een garage.

Het komt te vaak voor dat autobezitters na een reparatie ontevreden zijn. Hoe complexer de technologie in een auto, hoe minder inzichtelijk het onderhoud ervan is. Door deze complexiteit zijn tegelijkertijd de reparatiekosten fors. Daardoor ontstaat gemakkelijk wantrouwen bij de autobezitter. BesteGarage.nl vindt dat dit anders moet.

Veel autobezitters blijven bij hun huidige autogarage uit angst of omdat ze niet beter weten, terwijl ze wel beter willen.

Het idee van BesteGarage.nl is ontstaan na frustratie over de zoektocht naar een goede en betrouwbare garage. Drie ondernemers besloten dat dit anders moest en zijn BesteGarage.nl gestart.

Kijk voor meer informatie op www.bestegarage.nl

Steven Kop