Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

BIEDEN VOOR DE BESTE VAKANTIEDEAL
NU GEOPEND: TRAVELSHOPPING.NL

Lijnden, 15 november 2011 ­ Houd voor dikke vette vakantiedeals vanaf vandaag de kogelronde hippo van Travelshopping.nl in de gaten. Op deze nieuwe reiswebsite worden dagelijks de beste exclusieve vakantiedeals geveild. Van vliegreizen tot autovakanties en van stedentrips tot hotelarrangementen: Travelshopping.nl selecteert aan de hand van jouw persoonlijke profiel de beste vakantiedeal! Zo ontvang je alleen de vakantiedeals die 100% aansluiten op jouw vakantiewensen: 100% Travelshopping.nl!

Van alle markten thuis
()
Vliegreizen, autovakanties en stedentrips, maar ook hotel- en wellness arrangementen ­ Travelshopping.nl is van alle markten thuis. Deze nieuwe veilingsite maakt het zoeken naar en boeken van een voordelige vakantie makkelijk, snel en betrouwbaar. Maak nu een profiel aan op Travelshopping.nl en ontvang per mail, op je tablet of mobile exclusieve dagaanbiedingen, afgestemd op jouw persoonlijke reiswensen. Travelshopping.nl stelt vijf keer per week een dagaanbieding samen die op deze manier direct bij de juiste vakantieganger in spé terecht komt.

Genot, gewin en gemak
"Voor een vakantieaanbieding op maat ben je bij Travelshopping.nl op het beste adres", aldus Managing Director Ronald van Dam. "Of je nu op zoek bent naar zon, zee of strand, een weekendje weg of een heerlijk dagje wellness. Voor alles wat we doen zijn de toetsingscriteria genot, gewin en gemak. Door gebruik te maken van persoonlijke profielinformatie en slimme technologie sluit ons reisaanbod naadloos aan op de wens van onze bezoeker. Je bent met Travelshopping.nl, anders dan bij bestaande aanbieders, dus als eerste op de hoogte van beste vakantiedeals zonder een overvolle mailbox".