Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Het Nederlandse Faber Vlaggen preferred supplier EK 2012

Amsterdam, 15 november 2011 - Het Nederlandse Faber Vlaggen is verkozen tot preferred supplier van alle reclametextiel van UEFA voor het EK voetbal 2012 in Polen en Oekraïne. Faber wordt via haar Poolse verkoopkantoor 'Flagowa Kraina' exclusief leverancier van alle vlaggen die rond het EK geproduceerd gaan worden. De totale omvang van de opdracht bedraagt meer dan 1 miljoen euro en beslaat enkele honderdduizenden meters textiel.

Eerder ontving Faber Vlaggen ook al opdrachten voor grote sportevenementen zoals de Olympische Spelen in Sydney, in Salt Lake City, in Athene en in Turijn. Naast de aanwezigheid van het Nederlands elftal krijgt het EK 2012 dankzij Faber Vlaggen een extra Nederlands tintje. Het EK voetbal vindt van 8 juni tot en met 1 juli 2012 plaats in Polen en Oekraïne.

Martin Koppelaar, CEO van Faber Vlaggen: 'Als leverancier van de Olympische Spelen en andere grote sportevenementen hebben we bewezen dat niet alleen onze kwaliteit van een zeer hoog niveau is, maar ook dat we hoog scoren op het gebied van levering en serviceverlening. Met de aanwezigheid van onze producten op het EK 2012 zijn we ervan overtuigd aan het evenement een extra dimensie mee te kunnen geven, opdat iedereen maximaal van het grootste Europese sportspektakel kan genieten'.

Over Faber Vlaggen
Faber Vlaggen is een begrip op het gebied van vlaggen, banieren, spandoeken, parasols en vlaggenmasten. Faber Vlaggen is een oer-Hollands bedrijf dat al bijna 80 jaar bestaat en inmiddels is uitgegroeid tot een wereldwijde speler met het hoofdkantoor in Amsterdam. Daarnaast heeft het bedrijf diverse vestigingen in Europa, Azië, Noord- en Zuid-Amerika.

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht