Koning Albert permanent in Brugge !

15/11/2011 14:37

K'x creations

De organisatoren van het chocoladefestival Choco-Laté waren zeer tevreden over de meer dan 14.000 bezoekers afgelopen weekend (11-13 november) in het Belfort te Brugge. Het festival kon op meer bezoekers per dag rekenen dan de vorige editie.

De bezoekers kregen een uitgebreid chocoladeprogramma op Choco-Laté. Op diverse standen kon men proeven, demonstraties bijwonen, deelnemen aan workshops en bewonderen van diverse kunstwerken in chocolade. Eén van de toppers was wel degelijk het chocoladekleedje ontworpen door Nicky Vankets en gemaakt door Dominique Persoone. Eveneens de creatie 'Koning Albert' in chocolade kreeg heel wat aandacht. Speciaal voor Choco-Laté waren de Kuna indianen uit Panama overgekomen. Zij gaven de bezoekers toelichting over het gebruik en het belang van cacao.

De organisatoren konden ook deze editie rekenen op een vlotte samenwerking met de Brugse Gilde van de chocolatiers, de school Ter Groene Poorte, de bakkersfederatie, de stad Brugge en het chocolademuseum Choco-Story.

Vanaf heden kan u het gerealiseerde kunstwerk in chocolade 'Koning Albert' gaan bekijken in het chocolademuseum Choco-Story te Brugge.

Sfeerfoto's van het festival Choco-Laté en foto's van het kunstwerk vindt u terug op www.choco-late.be

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel