Ingezonden persbericht


15 november 2011

De cover van Muziek.NL Magazine: rock-'n-roll

'Some Girls van Rolling Stones, het exclusieve verhaal'

Hoofdredacteur Jean-Paul Heck interviewde de Rolling Stones. Een exclusief verhaal over 'Some Girls' en over de rockers zelf. Keith Richards prijkt op de cover van de allereerste editie van Muziek.NL Magazine. Het blad ligt op 25 november in de winkel.

Heck stelde voor deze editie al een redactie samen met louter journalistieke cracks. 'Ik ben erg blij met de komst van Leo Blokhuis die zijn eigen rubriek heeft. Daarnaast maken NRC-journalist Jan Vollaard, Menno Pot van de Volkskrant, John den Braber (Revu) en Bart Nijman (GeenStijl) deel uit van de redactie. Tevens zullen we elk nummer gastcolumnisten en schrijvers aan ons verbinden.' Heck over het eerste nummer: 'We reisden af naar Amerika om de jubileumtour van Pearl Jam bij te wonen. Daarnaast staat er een singer-songwriters-special in en gaan we in een discussieverhaal dieper in op de huidige situatie van de cd-speciaa lzaken. Tevens geven we ook veel ruimte aan nieuwe hardware op het gebied van Hi-Fi.'

Muziek.NL Magazine is gelinkt aan de website www.muziek.nl. 'Hierdoor creëren we een perfect platform voor muziekliefhebbers', aldus Heck. Het blad wordt uitgebracht door uitgeverij BCM uit Eindhoven. Deze is ook verantwoordelijk voor de muziektitels Jazzism en Luister. Muziek.NL Magazine ligt vanaf 25 november overal in de winkel.

Noot voor de redacties,