ICT~Office, branchevereniging IT-, Telecom- en Officebedrijven


Bijeenkomst 'Cloud, SaaS en de gezondheidszorg'

2 nov 2011 om 16:08

Het SaaS~Cloud Netwerk van ICT~Office organiseert op 16 november een themabijeenkomst over de toepassingen van SaaS en cloud computing in de gezondheidszorg. Aan bod komen de trends op dit gebied en de nieuwe mogelijkheden, waarop de ICT-sector kan inspelen.

Sprekers

Richard Heijne den Bak (adviseur bij Mitopics) levert een bijdrage over de rol van SaaS bij het Rijksinstituut voor Volksgezondheid & Milieu (RIVM) in de digitalisering van borstkankerscreening in Nederland.

Timo Bleeker (partner I&DT) geeft een presentatie over de manier, waarop vakinhoud en bedrijfsvoering kunnen worden gecombineerd door de inzet van SaaS en webportalen voor toepassingen in de zorgsector.

Gert Jan Sonnevelt en Gerbrand van de Beek (business development managers bij VitalHealth Software, actief in Nederland, India en VS) spreken over de internationale mogelijkheden van een verticale aanpak in de gezondheidszorg.

Praktische info

De bijeenkomst 'Cloud, SaaS en de gezondheidszorg' start om 16:00 u. en wordt afgesloten met een netwerkborrel. Een routebeschrijving vindt u op www.ictoffice.nl/route.

De bijeenkomst is bedoeld voor ICT-professionals, CEO's, CTO's, chief security officers, privacy officers en dienstverleners die zich oriënteren op de betekenis van de ontwikkelingen rondom SaaS, PaaS en cloud computing voor hun (toekomstige) bedrijfsvoering. Voor leden van ICT~Office is de bijeenkomst gratis toegankelijk. Overige geïnteresseerden betalen 100,- p.p. (excl. BTW).

Aanmelden

U kunt zich tot 14 november aanmelden bij Ellen Klomp: saascloud@ictoffice.nl, onder vermelding van 'Aanmelding bijeenkomst Cloud, SaaS en de gezondheidszorg'. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging met deelnemerslijst.

Informatie

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Ellen Klomp via 0348 49 38 34 of saascloud@ictoffice.nl.