Nederlandse Tafeltennisbond


Laatste mogelijkheid tot inschrijving: opleiding Tafeltennistrainer-2 Assen
7-11-2011

Volgende week woensdag, 16 november 2011, staat de startbijeenkomst van de opleiding Tafeltennistrainer-2 Assen gepland. De teller van het aantal aanmeldingen staat momenteel op 7.

Aangezien een opleiding Tafeltennistrainer-2 (TT-2) pas mag starten bij minimaal 12 deelnemers heeft de opleiding TT-2 Assen helaas nog geen groen licht gekregen om van start te gaan. Hoogstwaarschijnlijk worden vandaag nog 2 deelnemers aan de opleiding toegevoegd waardoor het aantal aanmeldingen op 9 komt. Daar we de huidige deelnemers niet teleur willen stellen zouden we het zeer op prijs stellen als we de komende dagen nog enkele aanmeldingen tegemoet kunnen zien. Om deze reden willen we u nogmaals de opleiding TT-2 Assen onder de aandacht brengen.

Tijdens de opleiding TT-2 worden de deelnemers opgeleidt tot assistent-trainer. Een assistent-trainer ondersteunt veelal de hoofdtrainer en geeft hoofdzakelijk training aan de jeugd.

De opleiding TT-2 Assen, die bestaat uit 9 bijeenkomsten, wordt verzorgd door de zeer ervaren docent Koos Kuiper.

De opleiding vindt plaats op de onderstaande locatie:

TTV Assen
Sporthal De Spreng
Vredeveldseweg 57
9404 CC ASSEN
Tel.: 06-41028236

Alle bijeenkomsten vinden plaats op woensdag en vangen aan om 19.00 uur.

Heeft u interesse in de opleiding TT-2 en u wilt zich in de opleiding verdiepen? Lees dan snel de aankondiging. In de aankondiging kunt u lezen wat u van de opleiding kunt verwachten, wat er van de deelnemers wordt verwacht, wanneer de bijeenkomsten plaatsvinden, wat de deelnamekosten zijn en, niet te vergeten, hoe u zich voor de opleiding kunt aanmelden.

Heeft u interesse in de opleiding Tafeltennistrainer-2 en wilt u zich direct aanmelden? Ga dan vóór donderdag 10 november 2011 naar de volgende website: http://opleidingen.nttb.nl.

Voor een eventuele tegemoetkoming in de deelnamekosten adviseren wij u hiervoor de mogeljikheden na te gaan. Informeer bij uw vereniging, afdeling, gemeente of provinciale sportraad. Met betrekking tot de afdeling kunnen we u alvast mededelen dat afdeling Noord 25% van het deelnamegeld vergoedt bij het behalen van het diploma tafeltennistrainer-2. Al met al dus een leuke bijkomstigheid.

Mocht u naar aanleiding van de bovenstaande informatie nog vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met Magrit van Dinter van het bondsbureau van de NTTB (079-3438140 of dinter@nttb.nl).

NTTB/MvD