Gemeente Grave

16 november: Café Brein

De volgende Café Brein informatieavond is op 16 november a.s. van 19.30 uur en 21.30 uur met als thema âProblemen in de communicatieâ. Merk je dat je door hersenletsel het moeilijk is om jezelf duidelijk te maken? Merken mensen uit je omgeving dat ze niet altijd begrijpen wat je bedoeld? Hoe kun je daar zelf mee omgaan, en wat kunnen mensen uit de naaste omgeving doen?

We spreken hierover met Treja Weerepas, logopediste bij Pantein. Zij heeft veel deskundigheid en ervaring op dit gebied en weet dat door NAH (Niet-Aangeboren Hersenletsel) veranderingen optreden in de informatieverwerking, waardoor de communicatie met anderen verandert.

Â

Café Brein is voor partners, kinderen of ouders van mensen met NAH en voor mensen die zelf hierdoor getroffen zijn. Café Brein is een samenwerking van Zorgcentra Pantein, Thuiszorg Pantein, SWZ, MEE, Steunpunt Mantelzorg en hersenletselpatiëntenorganisaties.

Â

Locatie de âDe Weijerdonckâ, Weijerstraat 6 in Boxmeer.

Â

Informatie Steunpunt Mantelzorg, mantelzorglvc@pantein.nl, tel. (0485) 313270 of Els Hoogenboom: e.hoogenboom@mee-nob.nl, tel. (0413) 334733.