Uitreiking Bestuursbokaal Nyenrode 16 november 15.00 uur

Persbericht van Dyade

Business Universiteit in Breukelen

Op 16 november 2011 wordt aan het winnende Bestuur de Bestuursbokaal overhandigd op Het Kasteel op Nyenrode Business Universiteit in Breukelen. Speciale gastspreker bij deze feestelijke uitreiking is prof. dr. Harold Bekkering, hoogleraar Cognitieve Psychologie, Donders Institute for Brain, Cognition and Behaviour, Radboud Universiteit Nijmegen.

Bekkering bespreekt het verband tussen vormgeving van woorden en afbeeldingen en de interpretatie daarvan door onze hersenen. Hij gaat in op de vraag hoe onze hersenen betekenis verlenen aan gelezen woorden en waargenomen afbeeldingen. Dit heeft een direct verband met het presenteren van informatie in een bestuursverslag. Oftewel: wat werkt wel in een bestuursverslag en wat werkt niet.

Programma:
15.00 Ontvangst op het kasteel van Business Universiteit Nyenrode 15.30 Lezing Prof. Dr. Harold Bekkering
16.30 Uitreiking van de Bestuursbokaal aan winnende school

Vorig jaar mocht de prijs worden uitgereikt door Wim Touw voorzitter van de Werkgroep Nieuwe Richtlijnen Jaarverslaggeving Onderwijs aan een afvaardiging van Salto te Eindhoven. Zij waren zichtbaar erg verheugd met het winnen van de Bestuursbokaal.

Dit jaar zijn uit de tientallen kwalitatief hoogstaande inzendingen de Bestuursverslagen een vijftal verslagen genomineerd.

Aan de uitreiking van de Bestuursbokaal zal landelijk aandacht worden gegeven.

Over Dyade
Dyade www.dyade.nl is de grootste dienstverlener in het onderwijs van Nederland. Dagelijks verlenen ruim 400 medewerkers diensten op het gebied van bedrijfsvoering aan schoolorganisaties. Dyade is ISO gecertificeerd en heeft ruim 450 besturen in het primair en voortgezet onderwijs als klant.

Links:
http://www.dyade.nl/



Razende Robot Reporter