Gemeente Breda

Groot onderhoud Gageldonkseweg

Gepubliceerd op 10 november 2011

De Gemeente Breda start op woensdag 16 november met groot onderhoud aan rijweg, fietspaden en trottoirs van de Gageldonkseweg. Het gaat om het gedeelte tussen Hoogsteen en Moskesweg. De werkzaamheden gebeuren in fases. Doorgaand verkeer is tijdens de werkzaamheden niet mogelijk. Bestemmingsverkeer ervaart mogelijk hinder, daardoor kunnen bedrijven en woningen tijdelijk moeilijk bereikbaar zijn. Afhankelijk van de weersomstandigheden zijn de werkzaamheden op vrijdag 30 maart 2012 afgerond.

Waarom

Rijweg, fietspaden en trottoirs van de Gageldonksestraat verkeren in slechte staat. Dit is het gevolg van de rioleringswerkzaamheden van enkele jaren geleden.

Wat gaat er gebeuren

Eerst verwijdert de gemeente de bestrating. Vervolgens worden rijweg, fietspaden en trottoirs opgehoogd en opnieuw bestraat. Bij de huisnummers 14 en 16 komen enkele putten, die ervoor zorgen dat het (regen)water op rijweg, fietspaden en trottoirs beter afgevoerd wordt. Tot slot komt er een markeringsstreep naast de fietspaden.

Fases van de werkzaamheden

Fase 1: Hoogsteen-Steenakkerstraat van 14 november tot en met 23 december 2011.

Fase 2: Steenakkerstraat-Moskesweg van 9 januari tot en met 30 maart 2012.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden is doorgaand verkeer niet mogelijk. Dit wordt met borden omgeleid. Bestemmingsverkeer ervaart mogelijk hinder.

Bent u in het bezit van een auto, dan kan het zijn dat u uw auto niet altijd kunt parkeren op een plaats die u gewend bent, maar gebruik moet maken van parkeerruimte in een van de omliggende straten.

Mogelijk kunt u uw huisvuil en eventueel grofvuil niet altijd aanbieden op de voor u gebruikelijke locatie. Biedt u dit dan aan op een voor de vuilniswagen bereikbare plaats.

De gemeente vraagt u begrip

De gemeente en de aannemer zijn zich ervan bewust dat de werkzaamheden hinder opleveren, maar proberen dit tot een minimum te beperken en vragen hiervoor uw begrip.

Informatie

Voor meer informatie over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de heer C. van Dongen van de Gemeente Breda, telefoon (076) 529 93 54 of via e-mailadres: caa.van.dongen@breda.nl.

Vragen aan de gemeente?
BRD/2011.22944