Vrije Universiteit Amsterdam

PERSBERICHT
8 NOVEMBER 2011

Vrije Universiteit reikt prijs uit voor inspirerend leiderschap Amsterdam Academic Conference op zoek naar drive van inspirerende leiders Woensdag 16 november 2011 vindt voor de negende keer de Amsterdam Academic Conference 2011 plaats aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Faculteitsvereniging Aureus organiseert het evenement, waar dit jaar voor de eerste keer de Inspiring Leadership Award wordt uitgereikt. Deze prijs is in samenwerking met de Faculteit der Economische Wetenschappen en Bedrijfskunde van de VU ingesteld en zal aan een van de sprekers van de conferentie worden uitgereikt.

De sprekers van de Amsterdam Academic Conference 2011 zullen laten zien hoe zij hun doelstellingen hebben behaald. Wouter Bos (partner KPMG, voormalig minister van Financiën), Steven ten Have (voorzitter Raad van Commissarissen Ajax), Eli Leenaars (lid Raad van Bestuur ING Banking), Ray Zahab (ultramarathonloper, oprichter Impossible2Possible), Henriëtte Prast (hoogleraar Universiteit van Tilburg, Raad van Toezicht AFM) en Henk de Vries (directeur Feadship) zullen op de conferentie spreken. Hierbij draait het niet uitsluitend om succesverhalen, maar om het inspireren van de bezoekers.

Aureus is de faculteitsvereniging van de Faculteit der Economische Wetenschappen en Bedrijfskunde van de VU. Met bijna 4.000 leden en 150 actieve leden is Aureus een van de grootste faculteitsverenigingen van Nederland.