Gemeente Heemskerk


Een van bewoners van kinderboerderij Dierendorp

Spinnen op Dierendorp!

vrijdag, 11 november 2011

door: webmaster

Woensdagmiddag 16 november staat Dierendorp van 14.00 tot 15.30 uur in het teken van spinnen. Test je kennis over spinnen en bewonder spinnen in de educatieruimte. Misschien zelfs wel een echte vogelspin! Durf jij het aan?

Deze woensdagmiddag kom je op Dierendorp van alles te weten over spinnen. Wist jij bijvoorbeeld dat spinnen helemaal niet eng zijn? Of wist je dat de meeste spinnen vier paar ogen hebben? Test je kennis over spinnen of doe mee aan verschillende activiteiten die worden georganiseerd. Zo kun je in de educatieruimte verschillende soorten spinnen bekijken, misschien wel een vogelspin! Ook is er een film over spinnen of kun je een spinnenweb knutselen. Dus heb je zin in een leuke middag? Kom dan op 16 november naar Dierendorp! Deelname is gratis.

Het NME centrum Dierendorp organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie voor basisscholen en inwoners van Heemskerk en omgeving. Voor scholen zijn er leskisten te leen. Ook zijn er geregeld tentoonstellingen te bezichtigen. Kijk voor meer informatie op www.nmewijzer.nl of www.dierendorpheemskerk.nl. Dierendorp is gevestigd aan de Vrijburglaan 1 in Heemskerk.
terug

contact
Maerten van Heemskerckplein 1
1964 EZ Heemskerk
Postbus 1
1960 AA Heemskerk
telefoon: 14 0251
e-mail: post@heemskerk.nl