Gemeente Den Haag

Commissie spreekt over arbeidsmigranten Lozerlaan

De commissie Ruimte spreekt op woensdag 16 november onder meer over de tijdelijke huisvesting arbeidsmigranten aan de Jaap Edenweg 2/Lozerlaan. Ook spreekt de commissie over het Erasmusveld en het Wijnhavenkwartier.

De commissie Ruimte start met het bespreken van de tijdelijke bouwvergunning arbeidsmigranten aan de Jaap Edenweg 2/Lozerlaan. Het betreft de tijdelijke huisvesting op het voormalige tennispark aan de Lozerlaan.

Vervolgens spreekt de commissie over het Erasmusveld. Er wordt gesproken over de wijze waarop de gemeente zijn faciliterende rol bij de ontwikkeling van het Erasmusveld invult.

Als laatste spreekt de commissie over de voortgang van het Wijnhavenkwartier. De datum van de ov erdracht van de locatie door het Rijk zal niet vóór augustus 2013 plaatsvinden. Het selectieproces van een marktpartij zal plaatsvinden in de vorm van een Europese aanbesteding in samenwerking met adviesbureau Fakton.

De vergadering start om 09.00 uur en vindt plaats in de raadzaal. U kunt de vergadering live volgen via de website www.denhaag.nl/mijnraad.