Gemeente Oldambt


Uitzendbanenmarkt

40% van alle werkzoekenden vindt een baan via een uitzendbureau Op woensdag 16 november vindt op het Werkplein Oldambt in Winschoten een uitzendbanenmarkt plaats. Tussen 17.00 een 20.00 uur zijn diverse uitzendbureau's uit de regio aanwezig om hun vacatures te presenteren.

Waarom een uitzendbaan?
Werken via een uitzendbureau kent een flink aantal voordelen. Zo kunnen mensen bij een uitzendbureau vaak sneller aan de slag, zonder lange sollicitatieprocedure. Werken via een uitzendbureau is een uitgelezen kans om bij een bedrijf binnen te komen en je te bewijzen. Uit cijfers blijkt dan ook dat een uitzendbaan een goede opstap kan zijn voor een vaste baan: van alle uitzendkrachten vindt 29% na een uitzendbaan uiteindelijk een vaste baan.

Uitzendbanenmarkt
De banenmarkt geeft een overzicht van alle uitzendvacatures in de regio en bezoekers kunnen direct solliciteren. Het is dus van belang het curriculum vitae (cv) onder de arm mee te nemen! De uitzendbanenmarkt vindt plaats op het Werkplein Oldambt, Garst 1 in Winschoten.

Wie zijn aanwezig?
Er zijn ongeveer 30 uitzendbureaus aanwezig deze avond. Voor bezoekers dé gelegenheid om een goed overzicht te krijgen van het vacature-aanbod in en buiten de regio Oldambt!

Gemeente Oldambt, 11 november 2011