Gemeente Hardenberg


Netwerkbijeenkomst sluit week van de (startende) ondernemer af

11 november 2011

Van woensdag 16 tot en met vrijdag 18 november wordt in de gemeente Hardenberg de week van de (startende) ondernemer georganiseerd met als thema 'Interactie'. De week wordt vrijdag 18 november afgesloten met een interactieve netwerkbijeenkomst in de Evenementenhal Hardenberg voor alle ondernemers in de gemeente Hardenberg.

Tijdens de week van de (startende) ondernemer worden activiteiten georganiseerd voor startende én bestaande ondernemers. Ondernemers kunnen gratis deelnemen aan de activiteiten.

Op woensdag 16 november gaan publieke partijen zoals Kamer van Koophandel, Belastingdienst, Qredits, Syntens, UWV en gemeente Hardenberg in gesprek met private partijen zoals accountants, notarissen, verzekeraars en juristen. Ondernemers kunnen tijdens deze avond meepraten tussen 19.00 en 21.00 uur in het LOC Hardenberg.

Hoe behaal ik omzet?
'Hoe behaal ik omzet?' Die vraag staan centraal tijdens een leerzame avond op donderdag 17 november. Tijdens deze avond staat de ondernemer centraal. Rolf Rosenmöller die het boek `This is your wake up call' heeft geschreven, praat de ondernemers bij over personal branding. Ook vertellen diverse partijen over verkoop, marketing en trends. De avond begint om 19.00 uur in Villa Rabobank aan de Moerheimstraat in Dedemsvaart en duurt tot 21.00 uur.

Netwerkbijeenkomst
De week van de (startende) ondernemers wordt op vrijdag 18 november afgesloten met een netwerkbijeenkomst voor alle ondernemers in de gemeente Hardenberg. Ondernemers zijn welkom vanaf 17.00 uur in de Evenementenhal Hardenberg. Ook tijdens deze avond staat 'Interactie' centraal.

Het programma begint om 18.00 uur. Burgemeester Peter Snijders geeft dan z'n visie op ondernemen in de gemeente Hardenberg. Daarna houdt ondernemer Carl Meijer een lezing over succesvol ondernemerschap, trends en innovaties. Meijer is door Elsevier uitgeroepen tot één van Nederlands meest veelbelovende talenten en weet met zijn succesverhaal iedereen te boeien.
De avond wordt afgesloten met een netwerkborrel en duurt tot ongeveer 21.00 uur. Gedurende de hele avond is er volop ruimte voor interactie. Ondernemers kunnen bij hun aanmelding dan ook al aangeven welke onderwerpen zij aan de orde willen stellen tijdens deze netwerkbijeenkomst.

Alle ondernemers kunnen zich aanmelden voor één of meerdere activiteiten in de week van de (startende) ondernemer door een e-mail te sturen naar info@starteninhardenberg.nl of via het formulier op www.starteninhardenberg.nl.

De week van de (startende) ondernemer is een initiatief van het Ondernemersstartpunt Hardenberg, in samenwerking met de gemeente Hardenberg.