Procumulator bundelt kracht, 26 miljoen, in tender "tijdelijke arbeid"

Persbericht van Procumulator B.V.

Procumulator B.V. start in november 2011 meerdere aanbestedingen op het gebied van HR dienstverlening, waaronder "inhuur tijdelijke arbeid". De aanbesteding "tijdelijke arbeid" is opgedeeld in verschillende percelen, waaronder; Administratief, Horeca, Productie en Logistiek/DC. De totale inkoopwaarde van deze aanbesteding bedraagt E 26 miljoen. Acht van Procumulator's grootste klanten nemen deel aan de tender: Bijenkorf, HEMA, Hunkemöller, V&D, La Place, Mediq, Praxis en de BAS Group.

Door het unieke concept van Procumulator kunnen individuele bedrijven collectief inkopen en grote besparingen realiseren. Door het inschakelen van specialisten met relevante marktkennis en het bundelen van inkoopvolume kan Procumulator optimale afspraken realiseren. Dit biedt voordelen voor zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers, zoals een verbetering van de kwaliteit en efficiëntie van de dienstverlening. Dankzij een actief acquisitiebeleid blijft het inkoopvolume van Procumulator groeien en neemt het aantal klanten toe.

Naast het creëren van volumevoordeel, biedt Procumulator haar klanten ook begeleiding in contractbeheer en expertise op het gebied van o.a. HR dienstverlening, gedurende de contractperiode. Dit heeft tot gevolg dat de klant een beter inzicht krijgt in het optimaal inzetten en beheren van bijvoorbeeld tijdelijk personeel. Regelmatig wordt de uitvoer van contractafspraken (zowel kwantitatief als kwalitatief) doorlopen, waarbij ook de tariefstelling een belangrijk onderdeel is.

De doelstelling van Procumulator is haar klanten kwaliteit, service én voordeel te bieden op alle aspecten van de inkoop van indirect spend. Een contract met Procumulator biedt leveranciers naast stabiliteit, schaalgrootte, een vast contract en een sterke en interessante klantenmix, de mogelijkheid tot het realiseren van synergievoordelen binnen de eigen organisatie. Al deze onderdelen maken Procumulator tot een bijzondere en waardevolle onderneming, die, ook nu in moeilijke tijden, bedrijven helpt de beste deal te sluiten met de leveranciers en de inkoop te optimaliseren.

Procumulator nodigt alle geïnteresseerde potentiële klanten uit om deel te nemen aan deze uitvraag. Hiervoor kunt u vóór 17 november a.s. contact op te nemen Annemarie ten Hoope op tel.nr: 020-5809803 of via de mail: annemarie.ten.hoope@procumulator.com.

Over Procumulator
Procumulator B.V. is een inkooporganisatie gericht op de inkoop van indirect spend (voorheen onderdeel van Maxeda Retail Groep B.V.). Procumulator verzorgt de inkoop en het contractmanagement van producten en diensten voor verschillende toonaangevende bedrijven in België en Nederland.

De huidige klantportefeuille van Procumulator bestaat uit de grootste groep van doe-het-zelf winkels in de Benelux (Praxis, Formido, Brico en Brico Plan-It), de warenhuisketens HEMA, V&D en Bijenkorf, de La Place restaurants en de vier internationale fashionformules Claudia Sträter, MS Mode, Hunkemöller en Coolcat. Daarnaast behoren de elektronica ketens van Dixons en Dynabyte, de apotheker keten Mediq, het juweliershuis Schaap en Citroen en Gazelle ook tot de klanten van Procumulator.

Links:
http://www.procumulator.com



Razende Robot Reporter