Hoefnet

Nieuws

Voorbereidingen Select Sale Riant in volle gang

15-11-2011

De voorbereidingen voor de Select Sale die op 18, 19 en 20 november georganiseerd wordt in en rondom de stallen van Riant in Beekbergen zijn in volle gang.
De paarden staan er top bij, de tent wordt geplaatst en de invulling voor de bijzondere presentatie voor de vrijdag is bekend, met aansluitend een hapje, drankje en een feestje met live muziek!

Paardenaanbod

Het mooie aanbod van paarden die vrijdagmiddag op een bijzondere manier gepresenteerd zullen worden, kunnen dit weekend door belangstellenden ook uitgeprobeerd worden. De accommodatie van Riant biedt hier uitgebreid de mogelijkheid voor. De lijst van paarden met hun gegevens vindt u op de homepage van www.riantstables.com

Exposanten

Daarnaast zijn er diverse exposanten vertegenwoordigd waaronder Vrielink Men- en Ruitersport uit Apeldoorn die een mooie collectie jassen, laarzen en menprodukten meeneemt. De bekende Tuigenmaker van der Wiel uit België presenteert met trots tijdens de Select Sale dagen hun nieuwste model marathontuig.
Ook het familiebedrijf Moirano, een traditionele Italiaanse tuigenmaker die gespecialiseerd is in handgemaakte presentatie tuigen, is aanwezig in Beekbergen. Moirano presenteert een nieuwe lijn handgemaakte sport dressuurtuigen!
Anemone paardenvrachtwagens stelt een aantal mooie vrachtwagens aan u voor en Riba supplementen geeft u graag advies wat voor uw paard het beste is.

Olifant

Als bijzondere aanvulling is vrijdagmiddag en -avond de kunstenaar Kasper Heron Købke aanwezig zijn. Samen met fotografe Gaby Thijsse en de Kopenhaagse filmregisseur Kenneth Andreasen heeft hij het initiatief Draw Your World opgezet. Kasper zal op deze avond een olifant maken die alleen bestaat uit potloodstreepjes waarvoor hij een eenvoudig vulpotlood gebruikt, het resultaat is verbluffend. Deze olifant wordt aankomend weekend geveild tijdens het galadiner van Tjommie. Al met al redenen genoeg om Riant in Beekbergen dit weekend te bezoeken. De entree is uiteraard gratis!

www.riantstables.com