Primera start met online verkoop

Persbericht van Coöperatie Primera b.a.

Vanaf 16 november gaat de consument voortaan ook "even naar primera.nl". Geheel in lijn met de uitgezette strategie startte de winkelketen met de online verkoop van onder andere cadeaukaarten, wenskaarten, gepersonaliseerde boeken en fotoservice. In de komende maanden zullen ook andere assortimenten, zoals boeken, verder aangevuld worden.

Eerder dit jaar deed de winkelketen onderzoek onder de winkels en consumenten naar de behoeften, waarna de online strategie werd bepaald. De webshop van Primera zal een toegevoegde waarde leveren ten opzichte van de mogelijkheden in onze winkels. Deze toegevoegde waarde wordt gevonden in het gemak van 24/7 bestellen en thuisbezorgen, het personaliseren van producten en het bieden van een dieper assortiment dan waar in de meeste Primera winkels ruimte voor bestaat. Met deze strategie zal Primera het rendement van haar winkels nog verder verhogen.

De geplande start van de webshop is gericht op de naderende cadeaumaand. Gezien de drukte in de winkels zal afhalen in de winkels vanaf 2012 mogelijk worden.

De nieuwe website is te bezoeken op www.primera.nl

Links:
http://www.primera.nl



Razende Robot Reporter