Hampshire Hospitality voert wisselingen in management door

Persbericht van Hampshire Hospitality & Leisure

Amsterdam, 16 november 2011 - Vanaf 1 oktober hebben 9 talentvolle managers een nieuwe uitdaging gekregen binnen Hampshire Hospitality. "Met deze wisselingen willen wij onze groeiende organisatie naar een nog hoger niveau tillen en zorgen voor een optimale integratie van onze 23 eigendom bedrijven", aldus Hans Wibbens, Director of Operations van Hampshire Hospitality.

Hampshire Hospitality heeft Marcel Romein bereid gevonden om eindverantwoordelijk te zijn voor haar hotels in Den Haag; Hampshire Hotel - 108 Meerdervoort en Hampshire Hotel - Babylon Den Haag. "Marcel Romein heeft de afgelopen 1 ¿ jaar zijn rol in het Amsterdam American Hotel uitstekend vervuld, de resultaten van het hotel zijn in 2011 sterk verbeterd en wij zijn ervan overtuigd dat Marcel Romein met zijn kennis en ervaring ook onze hotels in Den Haag op een nog hoger niveau kan brengen" aldus Hans Wibbens. Marcel Romein neemt per 28 november zijn positie in Den Haag in.

Rodolf Weytingh neemt de positie van General Manager van Amsterdam American Hotel - HampshireEden over. Rodolf Weytingh is de laatste 2 jaar General Manager geweest van het Sofitel in Berlijn. Daarvoor was hij assistent General Manager van The Grand in Amsterdam, alsook operationeel manager van het Kurhaus in Scheveningen.

Marieke Dooren is per 1 oktober 2011 Hotel Manager geworden van Hampshire Hotel - 's Gravenhof Zutphen, voorheen Eden Hotel Zutphen. Marieke Dooren was onderdeel van de 1e lichting High Potentials en rondde dit traject succesvol af. Vanaf oktober 2000 bekleedde zij diverse functies bij Eden Hotel de Broeierd, Eden Star Hotel en Eden Hotel Babylon

Rob Hemmes slaat zijn vleugels uit naar het Amsterdamse als assistent, in de functie van Hotel
Manager, bij General manager Claire van Campen in het Eden Hotel - HampshireEden en het Hampshire Hotel - Rembrandt Square

Robert Pelt gaat het Hampshire Hotel - Savoy Rotterdam aansturen. "Hij heeft de afgelopen tijd bewezen een volwaardige manager te zijn. Het Hampshire Hotel - Savoy Rotterdam is de uitgelezen kans om als hotel manager binnen onze groep te starten", aldus Hans Wibbens.

Nicole Lagas heeft een volgende stap in haar carrière binnen Hampshire gemaakt. Zij is per 1 november begonnen als General Manager van Hampshire Hotel - Mooi Veluwe in Putten. Nicole Lagas is haar loopbaan binnen Hampshire 10 jaar geleden gestart als Director of Sales en is sindsdien het gezicht geweest voor de corporate accounts.

Met de komst van Nicole Lagas in Hampshire Hotel - Mooi Veluwe is ook Sebastiaan Rijgersma, tot nu toe verantwoordelijke voor Hampshire Hotel - Mooi Veluwe en Hampshire Hotel - De Eese, een nieuwe uitdaging aangegaan. Hij heeft zich al diverse jaren in de Hampshire organisatie bewezen als een gedreven en initiatiefrijke manager. Vanaf begin oktober 2011 is hij benoemd tot General Manager van The Manor Hotel - HampshireEden te Amsterdam.

Frank Boekhorst gaat zijn carrière binnen Hampshire Hospitality op een andere manier voortzetten. Per 1 december zal Frank Boekhorst de functie vervullen van Interim General Manager en zal hij verschillende projecten gaan vervullen. Voorheen was Frank Boekhorst directeur/eigenaar van Hampshire Inn - Prinsengracht.

Rob Heuts is per 19 oktober 2011 Hampshire Hotel - Ahaus komen versterken in de functie van Interim General Manager. Rob Heuts heeft zijn hotellerie ervaring opgedaan als Operations Manager in o.a. Chateau Holtmuhle en Hotel De Klepperman en als General Manager bij Hotel Apple Park en Derlon Hotel in Maastricht.

"Wij hebben veel vertrouwen in deze General Managers en wensen hen veel succes in hun nieuwe posities. Wij zijn er van overtuigd dat dit nieuwe kansen biedt voor zowel de managers als voor de hotels binnen de hotelgroep", aldus Etienne Verkerk, Algemeen Directeur van Hampshire Hospitality.

----

Hampshire Hospitality is het fusieproduct van de hotelexploitaties en licentieorganisatie van Eden Hotel Group en Hampshire Hospitality & Leisure. 110 hotels maken deel uit van Hampshire Hospitality waaronder 23 hotels in eigen exploitatie. De hotelgroep kent vier (sub)merknamen: het topsegment 'HampshireEden', de drie- en viersterren 'Hampshire Hotels' en het soft branded 'HampshireClassic' voor topklasse hotels met een sterke eigen identiteit. 'Historic Hotels of the Benelux' biedt marketing services voor hotels gevestigd in historische panden.

Zie voor een overzicht van alle aangesloten hotels: www.edenhotelgroup.com
www.hampshire-hotels.com
www.historichotels.nl

Bel voor reserveringen, informatie over arrangementen of brochures naar: Hampshire Hospitality +31(0)20-520 55 00 of bezoek één van bovengenoemde websites.

*

Links:
http://www.hampshire-hotels.com



Razende Robot Reporter