Brandwijk wint Rabobank Award

Persbericht van Brandwijk Kerstpakketten BV

Unieke prijs voor de beste ondernemer

ZALTBOMMEL - Ondernemersechtpaar Dick en Pieta Brandwijk hebben afgelopen maandagavond de Rabobank Award gewonnen. Een overall prijs voor maatschappelijke betrokkenheid, coöperatie, duurzaamheid en innovatie. Brandwijk kreeg eerder dit jaar als eerste in zijn branche het CO2 bewust certificaat uitgereikt. Met deze prijs wordt opnieuw het duurzaam, innovatief en milieubewust ondernemerschap geaccentueerd.

Het was de eerste editie van een evenement dat een jaarlijks terugkerend business event gaat worden. Het Apollo Hotel in Zaltbommel was met meer dan vierhonderd aanwezigen 'uitverkocht'. De professionele en ontspannen presentatie van het sfeervolle gala was in handen van televisie coryfee Humberto Tan.

Eerst werd in drie categorieën door juryvoorzitter Van Maurik de ondernemer van het jaar bekend gemaakt. Het betrof de categorieën starters, MKB/detailhandel en industrie/dienstverlening

Daarna volgde het hoogtepunt van de avond. De uitreiking van de Rabobank Award. Alle negen bedrijven waren hiervoor genomineerd. Uit handen van Peter Dohmen, directeur bedrijven van Rabobank Bommelerwaard, kreeg Brandwijk Kerstpakketten en Promo.nl de allereerste Rabobank Award. Dohmen prees het ondernemerspaar voor haar effectieve bijdragen aan de leefbaarheid en duurzaamheid van de regio.

Brandwijk heeft zich de afgelopen jaren nadrukkelijk gemanifesteerd op het terrein van Maatschappelijk Ondernemen en duurzaamheid. Een milieuvriendelijk nieuw bedrijfspand, talrijke duurzame keteninitiatieven en het behalen van het CO2 bewust certificaat niveau 3 illustreert de milieubewuste dadendrang van het Bommelse ondernemerspaar: "Het is mooi om samen met de medewerkers zo'n bewustwordingsproces in te zetten en te constateren dat dit effect sorteert en steeds meer navolging krijgt. Hiermee investeren we met elkaar op een belangrijke wijze in de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen", aldus Dick Brandwijk.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.

Links:
http://www.nbe.nu/nl/events/Bommelerwaard



Razende Robot Reporter