Politie Gelderland-Zuid

Aangehouden voor drie zaken

Nijmegen, 16-11-2011 o Dinsdagochtend is een 18-jarige man uit Zaltbommel aangehouden. Hij wordt verdacht van poging beroving, een diefstal met geweld en een gewapende overval.

Op 19 november 2010 werd een poging tot beroving gedaan aan de Boschstraat in Zaltbommel. Hierbij werd een man aangevallen toen hij geld wilde storten bij de bank. Door zijn verzet vluchtten de daders toen zonder buit. De 18-jarige man wordt verdacht van medeplichtigheid aan deze poging tot beroving.

Ook wordt de man verdacht van een diefstal met geweld, op 10 februari van dit jaar. Aan de Zandkampen in Zaltbommel werden enkele eigendommen uit een auto gestolen. Voorafgaand aan de diefstal werden twee personen mishandeld. Daarnaast wordt de 18-jarige ook verdacht van de gewapende overval op een zonnestudio aan de Schans in Zaltbommel, op 29 augustus 2011. Door binnengekomen informatie tijdens de onderzoeken kon de verdachte ook voor deze zaken aangehouden worden.

De verdachte is overgebracht naar het politiebureau en wordt verhoord. Hij is in verzekering gesteld. Proces-verbaal wordt tegen hem opgemaakt. (17)

Laatst gewijzigd 16-11-2011 13:21 | © Regio Gelderland-Zuid |