Politie Twente

Eén van de persberichten in het document dat u eerder heeft ontvangen is gewijzigd. Hieronder treft u het gewijzigde persbericht aan.

Vrouw beroofd van tas; politie zoekt getuigen Enschede
Een 24 jarige vrouw uit Enschede is dinsdagavond 15 november rond 20.45 uur van haar fiets geduwd en vervolgens beroofd van haar tas.

De vrouw fietste op het trottoir van de Dokter Wagenaarstraat in de richting van de Varviksingel. In tegenovergestelde richting fietste een man langs twee mannen die op het trottoir stonden. Zij begonnen tegen hem begonnen te schreeuwen. De man reageerde hier niet op en fietste door. Vervolgens fietste de vrouw langs de twee mannen. Een van de twee duwde de vrouw van de fiets. Ze viel met haar fiets in de bosjes. Ze werd uitgescholden door één van de mannen die er vervolgens met haar handtas vandoor ging. Eén van de daders rende de Diekmanstraat in en de andere rende de Varviksingel op, richting de Kuipersdijk.

Het signalement van de dader die de tas heeft weggenomen: . 1.70 m. lang
. Blanke huidskleur
. Donkere muts
. Donkere/zwarte jas
. Spijkerbroek

Signalement van de tweede dader: . 1.70-1.80 m. lang
. Blanke huidskleur
. Kort, bruin haar
. Donkere jas
. spijkerbroek

De politie wil graag in contact komen met de jongen die voor de vrouw fietste. Het is goed mogelijk dat hij over belangrijke informatie beschikt die van belang is voor het onderzoek. Maar ook andere getuigen worden verzocht zich te melden. Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u andere relevante informatie, neemt u dan contact op met Politie Twente, recherche Enschede via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. (2011108691)

Met vriendelijke groet,

Monique Twickler
Persvoorlichting / Digitale Communicatie

Politie Twente