Heembouw


Nieuwe sponsorovereenkomst Heembouw en wbv Alkemade met St. Vakantiespelen

16 november 2011

Dinsdag 15 november tekenden zowel Heembouw als Woningbouwvereniging Alkemade een nieuwe sponsorovereenkomst met de Stichting Vakantiespelen Alkemade. Heembouw en Woningbouwvereniging Alkemade zetten hiermee hun ondersteuning van de Stichting Vakantiespelen voort, voor wederom een periode van 5 jaar. De feestelijke ondertekening vond plaats op het kantoor van de Woningbouwvereniging.

Op de foto van links naar rechts: Rob Hensen, directeur Woningbouwvereniging Alkemade, Walter Verdel, voorzitter Stichting vakantiespelen en Martien Akerboom, Heembouw.

Heembouw en de Woningbouwvereniging ondersteunen de Stichting Vakantiespelen sinds 2007, toen door nieuwe regelgeving ten aanzien van de verbranding van het overgebleven hout na de huttenbouw, de Stichting Vakantiespelen met een hoge onvoorziene kostenpost werd geconfronteerd en in haar voortbestaan werd bedreigd.

Gelukkig zal ook in 2012 weer een Huttenbouw, gecombineerd met Open Huis worden georganiseerd in de drie dorpskernen van de voormalige gemeente Alkemade. De Stichting Vakantiespelen doet dit dan voor de 43ste keer. Behalve de Huttenbouw, waaraan jaarlijks een kleine 1.000 kinderen deelnemen, organiseert de Stichting Vakantiespelen nog diverse andere activiteiten in de zomerperiode, zoals een sport & speldag, een polderpuzzeltocht en een wandelvierdaagse.