Nieuwe bestemming voor Maria van Jessehof

Persbericht van Vestia Delft

Om diverse reden hebben mensen, soms tijdelijk, een plaats nodig waar zij mensen kunnen ontmoeten, kunnen bijkomen of uitblazen van de drukke en snelle wereld om hen heen. De christelijke kerken in Delft willen deze mensen graag zo'n plaats bieden. Samen richtten zij het Interkerkelijk Ontmoetingscentrum Delft op. Ze vonden een geschikte locatie in het voormalige Maria van Jessehof op de hoek van de Burgwal en de Nieuwe Langedijk.

Op woensdag 23 november om 17.00 uur tekenen Jan Lamberts, voorzitter van het Interkerkelijk Ontmoetingscentrum Delft en Philippe Tankink, teamleider Verhuur van Vestia Delft, het huurcontract in de zaal aan het Maria van Jessehof. U bent van harte welkom hierbij aanwezig te zijn.

Het centrum is bedoeld voor alle Delftenaren, maar in praktijk zullen vooral mensen, die te maken hebben met materiële en/of sociale armoede of andere sociale of geestelijke nood, er gebruik van maken. Vestia Delft verhuurt de locatie tegen een gereduceerd tarief aan Interkerkelijk Ontmoetingscentrum Delft. De woningcorporatie is maatschappelijk betrokken en zet zich in het bijzonder in voor kwetsbare groepen in de samenleving.

Opening januari 2012
De komende tijd zullen de werkgroep en de vele vrijwilligers hard werken het centrum eind januari 2012 te kunnen openen.

*




Razende Robot Reporter