Gemeente Rotterdam

praat mee over vernieuwing in zorg en welzijn

16 november 2011 | Deelgemeente Hoogvliet | nieuwsbericht

De gemeente nodigt zorgorganisaties en -instellingen uit om op 28 november te praten over de vernieuwing van zorg en welzijn in Rotterdam.
Oude man en jonge man

Zelfredzaamheid en participatie

U bent van harte welkom in de Burgerzaal van het stadhuis, Coolsingel 40 te Rotterdam; aanvang 13.00 uur, einde 17.30 uur.

Zelfredzaamheid en participatie versterken
De stad en de deelgemeenten IJsselmonde, Charlois en Hoogvliet hebben de afgelopen maanden een conceptvisie geschreven onder de titel `Zelfredzaamheid en participatie versterken'. Wethouder Louwes wil met alle betrokken partijen in de stad de dialoog aangaan over de vraag hoe de noodzakelijke vernieuwing van zorg en welzijn gezamenlijk kan worden vormgegeven. De consultatiebijeenkomst is onderdeel van een bredere consultatie van marktpartijen, belangenorganisaties, stad en deelgemeenten.

Aanmelden
Aanmelden voor deze bijeenkomst is noodzakelijk omdat het aantal plaatsen beperkt is. Per organisatie kan één vertegenwoordiger aan deze middag deelnemen. U meldt zich per mail aan bij Rinske Schuttevaar via r.schuttevaar@rotterdam.nl . Graag onder vermelding van de naam van uw organisatie, naam van de deelnemer en e-mailadres. Deadline voor aanmelding is donderdag 15 november 2011. Hierna ontvangt u nadere informatie over het programma.

Aanvullende informatie

Lees meer over Zorg en Welzijn in Rotterdam