Schuitema NV

C1000 Siemonsma trakteert

Heropende C1000 Siemonsma trakteert klanten op een auto

16 november 2011
Heropende C1000 Siemonsma trakteert klanten op een auto

C1000 Siemonsma uit Balk viert vandaag feest.
Zij openen hun volledig verbouwde winkel. De winkel is een kleine twee weken dicht gegaan om van top tot teen in het nieuw gestoken te worden.

De heer Siemonsma over de opening: `Ik moet eerlijk zeggen dat ik een beetje tegen die grote verbouwing opzag, maar als je ziet hoe vlekkeloos dit is verlopen is het me enorm meegevallen. Alles is aangepakt en er staat een compleet nieuwe winkel die wel twee keer zo groot lijkt. In december ben ik 25 jaar C1000-ondernemer en wat is er mooier om met deze winkel het 26ste jaar in te gaan!'

De klanten van C1000 Balk maken door de opening ook nog eens kans op een enorme prijs. Maar liefst vijf klanten mogen een jaar lang rijden in een nieuwe Peugeot 107. Bij iedere aankoop dingen ze mee, en één keer in de twee weken wordt er een winnaar gekozen.

Klanten die deze prijs aan hun neus voorbij zien gaan staan niet met lege handen. Ter ere van de opening kregen vandaag de eerste 250 klanten een slagroomsnit. Morgen ontvangen de eerste 250 klanten een mooie bos rozen.