Ingezonden persbericht


Nespresso presenteert nieuwe Variations 2011
voor een ultieme koffiebeleving

Bijzondere smaaksensaties Vanillebloesem, Kers en Pure Chocolade staan garant voor magische koffiemomenten

De Nespresso Grand Cru Livanto wordt ieder jaar speciaal voor de feestdagen verrijkt met natuurlijke aroma's die perfect passen bij winterse dagen. Dit jaar onthult Nespresso drie nieuwe smaken; Vanillebloesem, Kers en Pure Chocolade. Deze bijzondere en gedurfde koffievariëteiten nemen de koffieliefhebber mee op een aromatische reis door de wereld van smaak en koffie. Vanaf vandaag zijn de Nespresso Variations 2011 verkrijgbaar en kan de Nespresso liefhebber zich opnieuw trakteren op een feestelijk koffiemoment.

Voor het zesde jaar op rij kunnen Nespresso liefhebbers in de winter genieten van zinnenprikkelende smaken. Net als een goede wijn of parfum ontvouwt elk van de koffievariëteiten een smaakpalet dat past bij de Grand Cru Livanto. Door zijn balans en subtiliteit combineert deze espresso, met een intensiteit van 6 op de Nespresso schaal, perfect met de delicate aroma's die na langdurig smaakonderzoek gekozen zijn.

()

Vanillebloesem creëert een harmonieus samenspel tussen de zachte smaak van Vanille en het ronde karakter van Livanto. Deze subtiele melange onderscheidt zich door lichte, bloemachtige noten.

()

De variëteit Kers zal vooral liefhebbers van verrassende smaken in vervoering brengen. De zachte, geurige noten van rijpe kersen versterken het gebrande karakter van Livanto en zorgen samen voor een fruitige smaak.

()
De donkere noten van Pure Chocolade versmelten perfect met de gekarameliseerde accenten van de Grand Cru Livanto.

Deze drie nieuwe variëteiten vullen de 16 vaste Grands Crus die het gehele jaar verkrijgbaar zijn bij Nespresso mooi aan: 7 Espresso Blends, 3 Pure Origin Espresso's, 3 Lungo's en 3 Cafeïnevrije Grands Crus. Voor de nieuwste Variations heeft Nespresso opnieuw opvallende capsules en verpakkingen ontworpen, herkenbaar aan de kleuren die passen bij de smaak in de capsule. De fraai ontworpen website over Variations 2011, www.nespresso.com/variations, neemt je mee op ontdekkingsreis en vertelt je alles over deze bijzondere nieuwe smaken. De Nespresso Variations 2011 zijn vanaf 14 november 2011 verkrijgbaar in de Nespresso Boutiques, telefonisch via 0800-0222320 of online te bestellen vvia www.nespresso.com. De verkoopprijs per etui van 10 capsules is ¤ 4,20.

***

Over Nestlé Nespresso

Nestlé Nespresso SA is wereldwijd pionier en marktleider in het segment geportioneerde kwaliteitskoffie. Hoewel het hoofdkantoor van Nestlé Nespresso SA in de Zwitserse stad Lausanne ligt, heeft het bedrijf wereldwijd ruim 5.500 medewerkers in dienst en is Nespresso aanwezig in meer dan 50 landen.Eind 2010, beschikte Nespresso over een wereldwijd verkoopnetwerk van meer dan 215 exclusieve Boutiques. In 2010 realiseerde Nespresso een omzet van CHF 3 miljard en wist het de gemiddelde jaarlijkse omzetgroei sinds 2000 op meer dan 20 procent te houden. Voor meer informatie kan u terecht op de website www.nespresso.com.



Ingezonden persbericht